Search found 683 matches

by Duka Istvan
Sun May 26, 2019 10:00 am
Forum: Development
Topic: Standalone library usage. How to begin?
Replies: 2
Views: 981

Re: Standalone library usage. How to begin?

There is a example app you should start with it https://github.com/dukus/digiCamControl ... es.Example
by Duka Istvan
Fri Apr 12, 2019 9:08 am
Forum: News / Announcements
Topic: 2.0.0 - Stable version
Replies: 64
Views: 122072

Re: 2.0.0 - Stable version

Try to delete/rename the c:\ProgramData\digiCamControl folder and start the application
by Duka Istvan
Fri Apr 05, 2019 8:06 am
Forum: General discussion
Topic: New sony a6400 compatibility
Replies: 1
Views: 973

Re: New sony a6400 compatibility

The focus stacking will not work, no bulb is required but this is a special case for sony cameras this feature isn't implemented for sony cameras
by Duka Istvan
Thu Mar 14, 2019 6:11 pm
Forum: Testing/Bug Reports
Topic: Disabling Virtual Webcam
Replies: 2
Views: 1521

Re: Disabling Virtual Webcam

If you uninstall your version and install the latest one the virtual webcam should disappear, or disable the Settings->Advanced->Webcam support
by Duka Istvan
Thu Mar 07, 2019 6:08 pm
Forum: Feature requests
Topic: Add X/Y Scaling to Overlays in Live View
Replies: 1
Views: 871

Re: Add X/Y Scaling to Overlays in Live View

Almost all camera models have a option to set live view for video or image, please check your camera menu if there is such option
by Duka Istvan
Mon Mar 04, 2019 10:18 am
Forum: General discussion
Topic: Live view for Nikon D3400
Replies: 9
Views: 4695

Re: Live view for Nikon D3400

Do you have possibility in the camera with button or menu to set live view in movie mode or picture mode ?
by Duka Istvan
Fri Mar 01, 2019 7:20 pm
Forum: Support
Topic: Two cameras
Replies: 1
Views: 496

Re: Two cameras

Theoretically yes, but you required to have two wifi adapter
by Duka Istvan
Tue Feb 12, 2019 8:47 am
Forum: Support
Topic: Delay is not working
Replies: 4
Views: 804

Re: Delay is not working

In which settings do you set the delay ?