Addition of more cameras?

General Discussion about digiCamControl and related photography techniques.
FlPicman11
Posts: 11
Joined: Sat Apr 06, 2013 1:07 am

Oh. by the way:

Post by FlPicman11 » Sat Apr 13, 2013 3:14 am

Oh. by the way:

One thing happens when I try to take a shot, you can here the AF attempt to work. And also, under the new software, the error I get now is different as well:

Error getting Device informationDevice MTP errorcode: 8007001F

Oh. by the way:

Advertisment
 

Duka Istvan
Posts: 867
Joined: Tue Mar 26, 2013 9:52 pm

Please upload the log file

Post by Duka Istvan » Sat Apr 13, 2013 10:21 am

Please upload the log file and the xml file even if is empty. Thanks

FlPicman11
Posts: 11
Joined: Sat Apr 06, 2013 1:07 am

Here is the file

Post by FlPicman11 » Sun Apr 14, 2013 4:45 pm

Here is the file

xml:


- - - FinePix S3Pro FUJIFILM


I see no Log file. :(

Thanks,

Robert

FlPicman11
Posts: 11
Joined: Sat Apr 06, 2013 1:07 am

Wait!

Post by FlPicman11 » Sun Apr 14, 2013 4:49 pm

Wait!

That turns into the same as the other post, I am uploading the xml in word pad file. let me know it that works

FlPicman11
Posts: 11
Joined: Sat Apr 06, 2013 1:07 am

Ok, I just noticed the "how

Post by FlPicman11 » Sat Apr 20, 2013 9:41 pm

Ok, I just noticed the "how to" in getting the log file. It was a big help. Here is the log file:



Duka Istvan
Posts: 867
Joined: Tue Mar 26, 2013 9:52 pm

I got you email, just i was

Post by Duka Istvan » Sat Apr 20, 2013 11:19 pm

I got you email, just i was very busy, hope next week i will have time to take a look how i can add suppor for your camera...

Duka Istvan
Posts: 867
Joined: Tue Mar 26, 2013 9:52 pm

I got you email, just i was

Post by Duka Istvan » Sat Apr 20, 2013 11:19 pm

I got you email, just i was very busy, hope next week i will have time to take a look how i can add suppor for your camera...

FlPicman11
Posts: 11
Joined: Sat Apr 06, 2013 1:07 am

Hi Duka,

Post by FlPicman11 » Sat May 11, 2013 11:04 pm

Hi Duka,

Was just wondering if you were able to see or figure something out on how I could get my old "warhorse" to tether to a computer with your software or will i be looking to update the old girl! BTW my post above yours here has the log file, the email i sent back then did not.
Cheers,

Robert

markh
Posts: 1
Joined: Sun May 12, 2013 6:53 pm

support for Olympus E-3 or OM-D EM-5 Cameras

Post by markh » Sun May 12, 2013 7:18 pm

I was happy to find this site because there may be hope to get a working tethered program for my Olympus cameras. I do a lot of focal stacking shots up to 150 images per stack and at the present time it is done by manually moving the camera. It would be great and I would help if I can the support for the Olympus cameras.
Thank you

Duka Istvan
Posts: 867
Joined: Tue Mar 26, 2013 9:52 pm

H, please take a look in this

Post by Duka Istvan » Sun May 12, 2013 9:34 pm

H, please take a look in this manual page : http://digicamcontrol.com/manual/testing-camera

Locked