[Feature request] Add shutter speed to bracketing please

General Discussion about digiCamControl and related photography techniques.
Post Reply
SaturnusDJ
Posts: 7
Joined: Thu Oct 06, 2016 3:16 am

[Feature request] Add shutter speed to bracketing please

Post by SaturnusDJ » Thu Oct 06, 2016 4:11 am

Background: http://photo.net/beginner-photography-q ... um/00brfTt
TL;DR
The cam only adjusts shutter speed to your exposure compensation automatically in PSA. In M, you got to do it yourself.
Meaning if we are using M, the bracketing feature has no effect at all, since shutter speed is not adjust by user/dcc. Thus, it's not possible to shoot full manual HDR unless not using the bracketing tool but adjusting shutter speed yourself.

To conclude, can shutter speed be added to the bracketing tool?

[Feature request] Add shutter speed to bracketing please

Advertisment
 

laceystinson
Posts: 1
Joined: Thu Dec 08, 2016 7:45 am

Re: [Feature request] Add shutter speed to bracketing please

Post by laceystinson » Thu Dec 08, 2016 7:53 am

I concur. I shoot artwork under static lighting and use an external light meter to calculate shutter speed, etc. Being able to bracket multiple shutter speeds around these manual settings would be a great addition to the program.

craigthom
Posts: 12
Joined: Sun May 14, 2017 1:20 am

Re: [Feature request] Add shutter speed to bracketing please

Post by craigthom » Sun May 14, 2017 1:22 am

Count me in.

Post Reply