Users from old forum should register again, the old credentials no longer are valid

2.0.49 - Beta version

Latest news on and announcements about digiCamControl and this forum here.
Duka Istvan
Posts: 504
Joined: Sat Oct 03, 2015 7:57 pm

Re: 2.0.49 - Beta version

Post by Duka Istvan » Tue Nov 08, 2016 6:51 pm

Please send your log file

Re: 2.0.49 - Beta version

Advertisment
 

Deano67
Posts: 2
Joined: Wed Mar 01, 2017 5:54 pm

Re: 2.0.49 - Beta version

Post by Deano67 » Sun Mar 05, 2017 5:22 pm

Hi there,

Firstly, thanks for creating this software, it is proving very useful. I think the GUI is great, but I have encountered a problem with Enfuse plugin. It all seems to be going ok, right up until the end of processing then I get this message every time ""Error copy files The system cannot find the file specified" I have tried reset, uninstalling and reinstalling but every time I just get the same message. I'm using a Nikon D750 on a Windows 10 laptop. I hope this issue can be resolved, it would be great to see the finished focus stacked image.

Many Thanks
Paul

Duka Istvan
Posts: 504
Joined: Sat Oct 03, 2015 7:57 pm

Re: 2.0.49 - Beta version

Post by Duka Istvan » Sun Mar 05, 2017 10:16 pm

Did you try the latest beta ?

Deano67
Posts: 2
Joined: Wed Mar 01, 2017 5:54 pm

Re: 2.0.49 - Beta version

Post by Deano67 » Mon Mar 06, 2017 12:01 am

Sorry! It is version 2.0.69.0 that I am having the problem with.

RafaelCon
Posts: 5
Joined: Thu Mar 02, 2017 5:56 am
Location: USA
Contact:

2 0 49 Beta version

Post by RafaelCon » Thu Mar 30, 2017 1:57 pm

This is the bug in version 5 beta 17 can you fix this..

ThreadPR Error121: Access violation at address 100023BC in module nlpar.dll. Read of address 00000030

greetz Willem

PhotosandAsthetics
Posts: 1
Joined: Sun May 21, 2017 6:29 am

Re: 2.0.49 - Beta version

Post by PhotosandAsthetics » Sun May 21, 2017 6:30 am

Hi for some reason I cannot seem to go onto live view
I am using a Nikon Coolpix L130

admin
Site Admin
Posts: 49
Joined: Tue Sep 15, 2015 8:33 pm

Re: 2.0.49 - Beta version

Post by admin » Sun May 21, 2017 9:15 am

No live view support L130 just simple capture operations

waynepratt
Posts: 4
Joined: Wed Jun 14, 2017 4:58 am

Re: 2.0.49 - Beta version

Post by waynepratt » Thu Jun 15, 2017 2:45 pm

Hi Duka
I have bombarded you with posts regarding pixelated images being printed. I have been using a D4s testing your great program. I have found it quite intuitive. however when printing 6x4 prints it appears to be printing from the thumbnails and the image is pixelated. (DNP printers)
I then print a 6x8 and it is sharp and quite acceptable. If I right clik and send the same image from the browser to photoshop it prints sharp as a 6x4. Iwill be making a donation to your program.


Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest