ISO adjustment Nikon D3400 and D3500

Report bugs and errors to the digiCamControl development team.
Post Reply
Devious Cheese
Posts: 1
Joined: Sat Mar 07, 2020 3:07 am

ISO adjustment Nikon D3400 and D3500

Post by Devious Cheese » Sat Mar 07, 2020 3:46 am

V 2.1.2.0

can no longer change the ISO value, it has been greyed out, works with previous version but D3500 isn't recognized.

ISO adjustment Nikon D3400 and D3500

Advertisment
 

admin
Site Admin
Posts: 141
Joined: Tue Sep 15, 2015 8:33 pm

Re: ISO adjustment Nikon D3400 and D3500

Post by admin » Mon Mar 09, 2020 3:24 pm

Can you send your log file Menu=>Help=>Send log file

willthomason
Posts: 1
Joined: Thu Jun 11, 2020 10:42 pm

Re: ISO adjustment Nikon D3400 and D3500

Post by willthomason » Thu Jun 11, 2020 10:44 pm

Hi there, we are getting the same issue on the D3400 camera. We can update every setting except ISO on the new version. This used to work on older versions. I sent the logfile. Thanks!!

bshea
Posts: 2
Joined: Thu Jun 18, 2020 10:26 pm

Re: ISO adjustment Nikon D3400 and D3500

Post by bshea » Thu Jun 18, 2020 10:28 pm

I own a D3500 and am having the same issue. I actually came here to see if there was a solution and when I searched "ISO" this is the first post that comes up.

bshea
Posts: 2
Joined: Thu Jun 18, 2020 10:26 pm

Re: ISO adjustment Nikon D3400 and D3500

Post by bshea » Thu Jun 18, 2020 10:29 pm

Im having the same issue with my D3500

Post Reply