Use Webcam as default camera

Support and help for digiCamControl (no bug report)
Post Reply
mishu_g
Posts: 5
Joined: Tue May 29, 2018 8:59 am

Use Webcam as default camera

Post by mishu_g » Tue May 29, 2018 9:06 am

HI all
I apologize for the poor english ...
I'm working on a new project with the purpose of building a scanner for 16mm film.
To scan the movie I decided to use a webcam but it can not be used in the digicamcontrol.
The webcam I intend to use is Logitech C270.

Please give me an answer: is posible or not ?

Thank you

Use Webcam as default camera

Advertisment
 

Duka Istvan
Posts: 602
Joined: Sat Oct 03, 2015 7:57 pm

Re: Use Webcam as default camera

Post by Duka Istvan » Tue May 29, 2018 11:20 am

If you use the latest beta any webcamera should be supported, but the Logitech C270 wasn't tested by anybody yet

mishu_g
Posts: 5
Joined: Tue May 29, 2018 8:59 am

Re: Use Webcam as default camera

Post by mishu_g » Tue May 29, 2018 2:09 pm

Thanks for reply
I use v 2.0.76.1
Windows 7 x64 with latest update fresh instalation.
Camera work perfect in windows as webcam but in Camera dropdown menu not apear.

Duka Istvan
Posts: 602
Joined: Sat Oct 03, 2015 7:57 pm

Re: Use Webcam as default camera

Post by Duka Istvan » Tue May 29, 2018 6:08 pm

Please send me the log file Menu->Help->Send log file

mishu_g
Posts: 5
Joined: Tue May 29, 2018 8:59 am

Re: Use Webcam as default camera

Post by mishu_g » Tue May 29, 2018 7:39 pm

The logfile has been send.

mishu_g
Posts: 5
Joined: Tue May 29, 2018 8:59 am

Re: Use Webcam as default camera

Post by mishu_g » Thu May 31, 2018 6:51 pm

Any solution ?
:cry: :cry: :cry:

mishu_g
Posts: 5
Joined: Tue May 29, 2018 8:59 am

Re: Use Webcam as default camera

Post by mishu_g » Tue Jun 05, 2018 11:04 pm

Good evening
Has anyone used a webcam with digicamcontrol? If so, what model?


Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests