loading not opening

Support and help for digiCamControl (no bug report)
Post Reply
raquelgriffin16
Posts: 6
Joined: Fri Feb 23, 2018 7:31 pm

loading not opening

Post by raquelgriffin16 » Thu May 31, 2018 7:14 am

i have the new 2.0761 version downloaded and when i pulled it up today it just loads ..i left it loading for 30 minutes and still nothing.. has there been a new update because its not loading

loading not opening

Advertisment
 

walkerrick
Posts: 1
Joined: Fri Jun 01, 2018 5:05 pm

Re: loading not opening

Post by walkerrick » Fri Jun 01, 2018 5:08 pm

Mine hung up and wouldn't open on 2.0.0. I found it was due to having multiple Canon cameras hooked up. When only one was on, it came up and started. I found a link for using multiple cameras http://digicamcontrol.com/doc/usecases/multi

Once I updated my settings it starts with multiple cameras.

I hope this helped.

raquelgriffin16
Posts: 6
Joined: Fri Feb 23, 2018 7:31 pm

Re: loading not opening

Post by raquelgriffin16 » Mon Jun 04, 2018 2:49 am

i only use one camera a nikkon d3400.. but thanks
can someone please help me ..when i try to pull up the program it just says loading.. the program doesnt open at all.. ive been using this program since last summer and now all of a sudden it doesnt want to open .. i have installed and unintalled the program about 5 times already .. restarted and shut down my computer ...and nothing .. i can film with out this please help

stevehutcheson
Posts: 1
Joined: Thu Oct 04, 2018 12:13 pm

Re: loading not opening

Post by stevehutcheson » Thu Oct 04, 2018 12:23 pm

I have recently downloaded the latest version however getting the same problem. It begins to open then keeps loading until it freezes and I have to reboot the computer.

Windows 10 digicamcontrol version 2.1.0.0

peta13
Posts: 3
Joined: Tue Dec 18, 2018 11:20 am

Re: loading not opening

Post by peta13 » Mon Jan 21, 2019 11:35 am

I'm now experiencing quite the same trouble - the "loading" bar keeps moving, but the circles stop after a while. I left it running like from friday to monday, yet nothing happened.
I tried to reboot multiple times, tried to launch with the camera disconnected, shut down and re-start the computer - all with no effect.
For a while i suspected the windows 10 update, but - another Win 10 pc keeps working okay..
Have you anybody figured out anything?

Duka Istvan
Posts: 648
Joined: Sat Oct 03, 2015 7:57 pm

Re: loading not opening

Post by Duka Istvan » Mon Jan 21, 2019 11:46 am

Try this version https://sourceforge.net/projects/digica ... t/download
If still not working please send me your log file c:\ProgramData\digiCamControl\Log\app.log at admin@digicamcontrol.com

peta13
Posts: 3
Joined: Tue Dec 18, 2018 11:20 am

Re: loading not opening

Post by peta13 » Mon Jan 21, 2019 3:44 pm

Duka Istvan wrote:
Mon Jan 21, 2019 11:46 am
Try this version https://sourceforge.net/projects/digica ... t/download
If still not working please send me your log file c:\ProgramData\digiCamControl\Log\app.log at admin@digicamcontrol.com
Version 2.1.0.6 works now, thanks for help. Would it be of any benefit if I send you the log now?

Duka Istvan
Posts: 648
Joined: Sat Oct 03, 2015 7:57 pm

Re: loading not opening

Post by Duka Istvan » Mon Jan 21, 2019 4:06 pm

If working no need to send the log file


Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests