Enfuse Plugin

Support and help for digiCamControl (no bug report)
Post Reply
satish
Posts: 4
Joined: Wed Dec 05, 2018 10:46 am

Enfuse Plugin

Post by satish » Wed Dec 05, 2018 3:55 pm

Hi,
After a lot of searching it seems there has been a lot of people who are stuck with enfuse. Heres what I have learned so far.
digicamcontrol requires hugin to be installed for enfuse. It checks for 32bit only, so to fix this, you must download the 2017.0 32 bit version. OR alternately you could try to copy the hugin folder (2018 64 bit) to the program files folder.

So far, this solves some part of the problem.

I still am getting stuck with "Error Copy files The system can not find the file specified"

This is the relevant extract I could find in the app log. At the moment I am stuck on this.
2018-12-05 14:23:39,283 [46]ERROR DCC [(null)] - Error copy files
System.ComponentModel.Win32Exception (0x80004005): The system cannot find the file specified
at System.Diagnostics.Process.StartWithCreateProcess(ProcessStartInfo startInfo)
at System.Diagnostics.Process.Start()
at CameraControl.Plugins.ToolPlugins.EnfusePluginViewModel.EnfuseImge()
2018-12-05 14:24:20,249 [72]ERROR DCC [(null)] - Error copy files
System.ComponentModel.Win32Exception (0x80004005): The system cannot find the file specified
at System.Diagnostics.Process.StartWithCreateProcess(ProcessStartInfo startInfo)
at System.Diagnostics.Process.Start()
at CameraControl.Plugins.ToolPlugins.EnfusePluginViewModel.EnfuseImge()
2018-12-05 14:25:37,909 [72]ERROR DCC [(null)] - Error copy files
System.ComponentModel.Win32Exception (0x80004005): The system cannot find the file specified
at System.Diagnostics.Process.StartWithCreateProcess(ProcessStartInfo startInfo)
at System.Diagnostics.Process.Start()
at CameraControl.Plugins.ToolPlugins.EnfusePluginViewModel.EnfuseImge()

Enfuse Plugin

Advertisment
 

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest