Crash at startup due to lvuvc64.sys (blue screen)

Report bugs and errors to the digiCamControl development team.
Post Reply
Bruce Tajtelbom
Posts: 4
Joined: Sun Sep 02, 2018 3:10 pm

Crash at startup due to lvuvc64.sys (blue screen)

Post by Bruce Tajtelbom » Tue Apr 23, 2019 2:19 pm

Hello,

This morning when I installed the latest version (2.1.1.0), while I had version 2.1.0.0, my computer crashes immediately as soon as I launch the application with a blue screen (problem from lvuvc64.sys).

I then tried to install the old version by uninstalling the new one, he refuses to install it. I went to regedit to remove all traces of version 2.1.1.0, so I was able to reinstall the version that worked perfectly. A small problem, Digicam is now blocking and refuses to start.

I reinstalled the latest version, removed the logitech drivers and unplugged my webcam. Nothing works. Same problem, blue screen.

Then, I reinstalled version 2.1.0.0, and this time I did a Windows recovery, only concern, Digicam does not launch anymore.

Is there anything I can do to get Digicam back on my computer ?

Cheers

Bruce Tajtelbom

Crash at startup due to lvuvc64.sys (blue screen)

Advertisment
 

Bruce Tajtelbom
Posts: 4
Joined: Sun Sep 02, 2018 3:10 pm

Re: Crash at startup due to lvuvc64.sys (blue screen)

Post by Bruce Tajtelbom » Wed Apr 24, 2019 11:29 am

Hello,

I have found the solution. All you had to do was remove the preferences


Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest