Output of DCC Virtual Camera appears to be sliced up?

Support and help for digiCamControl (no bug report)
Post Reply
itsaymhh
Posts: 4
Joined: Sun Mar 28, 2021 5:28 am

Output of DCC Virtual Camera appears to be sliced up?

Post by itsaymhh » Sun Mar 28, 2021 5:51 am

Hello
I am trying to use my DCC Virtual Camera with applications such as Discord.
Currently it is showing up as intended in the DCC Virtual Camera application itself and the name of the webcam is showing up in the applications I want however, when I am wanting it to show on Discord/Zoom this is the output it is giving:
Image

Camera: Canon EOS 500D
Computer Specs: Ryzen 2600, 16GB 3000mhz, RTX 2060 Super, 240GB SSD, 500GB HDD

Output of DCC Virtual Camera appears to be sliced up?

Advertisment
 

admin
Site Admin
Posts: 170
Joined: Tue Sep 15, 2015 8:33 pm

Re: Output of DCC Virtual Camera appears to be sliced up?

Post by admin » Mon Mar 29, 2021 1:02 pm

Hi, can you make a screen shout about DCC Virtual Camera interface while live view is running ?

itsaymhh
Posts: 4
Joined: Sun Mar 28, 2021 5:28 am

Re: Output of DCC Virtual Camera appears to be sliced up?

Post by itsaymhh » Thu Apr 15, 2021 11:17 am

Here is the screenshot of the DCC Virtual Camera Live View: https://gyazo.com/2f9779b93a53ef50fb35258e40a5748e
Here is the output of the camera of the Virtual Camera on a different application (discord): https://gyazo.com/025d2efa2b2a7e202e21322a087c8a30

admin
Site Admin
Posts: 170
Joined: Tue Sep 15, 2015 8:33 pm

Re: Output of DCC Virtual Camera appears to be sliced up?

Post by admin » Thu Apr 15, 2021 12:03 pm


itsaymhh
Posts: 4
Joined: Sun Mar 28, 2021 5:28 am

Re: Output of DCC Virtual Camera appears to be sliced up?

Post by itsaymhh » Thu Apr 15, 2021 1:43 pm

The result is the same.

itsaymhh
Posts: 4
Joined: Sun Mar 28, 2021 5:28 am

Re: Output of DCC Virtual Camera appears to be sliced up?

Post by itsaymhh » Tue Apr 27, 2021 5:37 am

Hello.
Mind if I get a response about this?

Post Reply